Comfort room

Lees wat er geschreven wordt over hotel Modez in de pers.

Contact

Benieuwd naar vacatures informatie neem contact op middels de onderstaande gegevens
Adres

Bereken uw route

Uw vertrekpunt: (Adres, postcode, woonplaats) Bereken route

Foto gallerij

Deze afbeeldingen geven u een impressie van hoe Hotel Modez eruit ziet.

Inclusief ontbijt
Beschikbaarheid

Zakelijk

Modez Zakelijk

Ook voor u als zakelijke gast is Hotel Modez een ideale locatie om te verblijven. Hotel Modez is gelegen op loopafstand van verschillende grote bedrijven en kantoren, maar ook met de auto bent u vanuit Klarendal snel op de grotere wegen.
Wanneer u voor zaken regelmatig in Arnhem moet zijn, neem gerust eens contact met ons op voor speciale kortingen. Ook voor groepen van meer dan 5 kamers stellen wij graag een mooie offerte op.

Vergaderen

Veel bedrijven en groepen gingen u al voor met vergaderingen, workshops en presentaties in ons 'Atelier'. Deze inspirerende ruimte wordt dagelijks gebruikt voor het ontbijt, maar is daarna te gebruiken voor vele andere doeleinden. Het Atelier is voorzien van een beamer/scherm, flipover en gratis wifi. Café Caspar of restaurant Goed Proeven kan optioneel lunch en diner verzorgen. Voor meer informatie en tarieven kunt u mailen naar receptie@hotelmodez.nl.

 Atelier

Zakelijke arrangementen

Op een actieve manier uw team inspireren, Hotel Modez biedt het totale pakket!

Na een goede nachtrust in één van onze unieke kamers, rechtstreeks de natuur in samen met uw eigen bootcamptrainer, Evert van der Zee. Evert staat bekend als cycle guru (dé virtual spinning coach van Nederland) en als een enorm motiverende personal trainer. Hij zal zorgen voor een uur bootcamp in de frisse lucht van Sonsbeekpark, het mooiste stadspark van Nederland. Door deze activiteit kunt u energiek aan uw vergadering of training beginnen. Tevens is het een effectieve manier om aan teambuilding te werken! Uiteraard kan een bootcamp ook als afsluiting van de werkdag plaatsvinden, waarna u nog een lekker diner en een borrel kunt nuttigen alvorens u neerstrijkt in een van onze hotelkamers.

Highlights:
- Een of meerdere overnachtingen in één van de unieke hotelkamers in Hotel Modez;
- Een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet;
- Een uur Bootcamp in Sonsbeekpark door Evert van der Zee .

Prijzen vanaf €95,- per persoon. Wij denken graag met u mee om een geschikt arrangement voor u op te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op via receptie@hotelmodez.nl