Alle accommodaties

6 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Sanitair

Laat u inspireren en geniet van het comfort van deze modieuze kamers. De 2-persoonskamers zijn voorzien van een Auping designbed van 1.60 bij 2.00 meter. De badkamer beschikt over een regendouche, wasmeubel met wasbak en toilet. Daarnaast is er een flatscreen-tv, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat.

Deze knusse 2-persoonskamers zijn voorzien van een klein tweepersoonsbed van Auping van 1.40 bij 2.00 meter. De badkamer beschikt over een regendouche, wasmeubel met wasbak en toilet. Daarnaast is er een televisie, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

In de karakteristieke loft rooms is de bijzondere architectuur van het pand goed te zien, wat voor de ontwerpers een grote inspiratiebron is geweest. Dat blijkt uit de uitgesproken en iconische ontwerpen van de diverse kamers. De kamers beschikken over een tweepersoons queensize bed van 1.60 bij 2.00 meter. De badkamer is voorzien van een regendouche, wasmeubel met wasbak en toilet. Daarnaast is er een flatscreen-tv, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

De ruime en luxe suites met entresol zijn indrukwekkend te noemen. De imposante indeling van deze kamers, gecombineerd met de inspirerende ontwerpen maken deze suites buitengewoon bijzonder! De kamers beschikken over hoge ramen, een groot Kingsize bed van 1.80 bij 2.10 en een badkamer met een groot ligbad, een aparte regendouche, wasmeubel en toilet. Ook is er airconditioning, een flatscreen-tv, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

In de elegante splitlevel 4-persoons design studio’s kunt u genieten van veel comfort. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met keuken. Boven is het slaapgedeelte met Auping bed van 1.60 bij 2.00 meter en een open badkamer voorzien van een groot ligbad, een afgesloten regendouche, wasmeubel en toilet. De luxe sofabedbank van 1.40 bij 2.00 meter in de woonkamer biedt tevens slaapplek aan twee personen. Ook is er een flatscreen-tv, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

Deze gelijkvloerse stoere 4-persoonsstudio’s zijn gelegen op de begane grond van het hotel. De studio’s zijn voorzien van een woonkamer met een luxe sofabedbank van 1.40 bij 2.00 meter en een volledig uitgeruste keuken. In de aparte slaapkamer staat een groot Auping tweepersoonsbed van 1.80 bij 2.00 meter. Aangrenzend aan de slaapkamer ligt de badkamer met regendouche, wasmeubel met wasbak en toilet. Daarnaast is er een televisie, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig. De studio’s zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf of een verblijf met meer dan twee personen.

Onze Blog

28 aug

Onze nieuwe website is online!

In 2012 openden wij de deuren van ons hotel en ging ook onze website online. Dat is dus alweer zes jaar geleden! We staan altijd op en voor vernieuwing en verbetering en dus besloten we een nieuwe website te laten ontwerpen en realiseren. We zijn erg blij met het prachtige en kleurrijke design dat helemaal aansluit bij ons hotel. De nieuwe websit [...]

30 mei

Leuk artikel over de ontwerper achter onze studio’s!

Onze zes studio’s zijn ingericht door Thomas Eurlings. Onlangs verscheen er op de website www.architectuur.nl een leuk artikel over Th [...]

29 sep

Slapen tussen opblaaspoppen

Zo luidt de titel van een artikel dat in februari verscheen op de website van de Telegraaf. Je zou het misschien niet direct denken, maar di [...]