CafeéCaspar

Op de begane grond van Hotel Modez is Café Caspar gevestigd. Een trendy en eigentijds café/restaurant met veel aandacht voor kwaliteit en ambachtelijke producten. Voor hotelgasten is het café van binnenuit te bereiken. U kunt hier genieten van een lekkere lunch, een gerecht van de wekelijks wisselende kaart of een borrel.

CASPAR is een moderne huiskamer waar veel Arnhemmers al de weg naar toe hebben gevonden. In CASPAR wordt gelezen, gewerkt, gespeeld en gepraat. Dit alles onder het genot van een hapje en / of een drankje.

CASPAR staat bekend om zijn grote koppen koffie en cappuccino, ruime selectie speciaalbieren, waarvan twaalf op tap, een mooi wijnaanbod en een origineel assortiment sterke drank. Voor elk bekend drankje presenteren wij u graag een beter alternatief.

Bij CASPAR eet u wat de pot schaft; wekelijks wisselt de kaart met daarop één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Traditionele gerechten en moderne keuken gaan hand in hand; maar alles wordt ambachtelijk bereid.

Wij doen aan klassieke gastvrijheid met een hedendaagse twist: hartelijk welkom! Kijk voor meer informatie over Café Caspar op Facebook of www.caspararnhem.nl