Over Hotel Modez

Beleef mode & design

Mode Design Hotel Modez is gelegen in het centrum van Arnhem. Studio Piet Paris (mode-illustrator) bedacht het unieke hotelconcept, ontwierp het logo en is verantwoordelijk voor de art direction.

Voor de inrichting van de kamers van het hotel heeft Paris een aantal Nederlandse modeontwerpers gevraagd, van wie een groot deel studeerde aan de Arnhemse kunstacademie of een atelier heeft in de stad. De naam Modez komt voort uit de samenstelling Mode, Design en ArtEZ, voorheen de Arnhemse kunstacademie. Ruim dertig Nederlandse modeontwerpers en vormgevers verbonden hun naam aan een kamer en bedachten verrassende concepten die hun stijl karakteriseren. 

De omgeving

Hotel Modez is gelegen in het bijzondere Modekwartier dat bol staat van leuke winkels en horeca. Klik hier voor meer informatie over het Modekwartier en activiteiten in de omgeving van Hotel Modez. Ook vind je hier een agenda met alle aankomende evenementen.

bekijk onze kamers bekijk onze kamers Meer over onze locatie Meer over onze locatie

KAMERFACILITEITEN

  • Luchtventilatiesysteem dat ververst, koelt en verwarmt
  • Nespresso apparaat
  • Flatscreen TV
  • Wifi
  • Auping design bed (The Essential)
  • Eigen badkamer met toilet en regendouche (Deluxe kamers hebben een ligbad)

Check-in/out 

Check-in: Tussen 15.00 en 20.00 uur. Mocht u later dan 20.00 uur arriveren, dan kunt u inchecken via het in Hotel Modez gelegen Café Caspar. Gelieve dit vooraf door te geven aan onze receptie. 

Check-out: 11.00 uur. Late check-out op aanvraag.

Let op: Op zondag is de receptie geopend tot 18.00 uur. Gelieve voor deze tijd in te checken of na 18.00 uur via Caspar.

Ontbijt

Dagelijks kunt u bij Hotel Modez genieten van een heerlijk ontbijt. Een vers bereid, continentaal ontbijtbuffet dat wordt geserveerd in een inspirerende ontbijtruimte. 

Maandag t/m vrijdag: tussen 07.00 en 10.00 uur

Zaterdag en zondag: tussen 08.00 en 11.00 uur