Blog

24 dec

Onze tips voor tijdens jouw stedentrip Arnhem

Stedentrip Arnhem gepland?! Leuk! Maar wat is er nu allemaal te doen in Arnhem? Winkelen, sightseeing of een museum bezoeken… Arnhem heeft veel te bieden en is die citytrip zeker waard! Wij zetten de must-do’s in Arnhem voor je op een rijtje!


Burgers’ Zoo Een dagje naar de dierentuin is leuk voor jong en oud! Wil je nog meer leren over specifieke diersoorten? Dat kan! Burgers’ Zoo geeft verschillende soorten rondleidingen. Denk aan een avontuurlijke rondleiding door Burgers’ Ocean, Burgers’ Safari of een rondleiding langs de apen. Ben jij klaar voor avontuur?

Arnhems Oorlogsmuseum Als je het museum binnenkomt dan waan je je direct terug in de tijd. In het museum worden namelijk situaties, zoals die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben voorgedaan, zo nauwkeurig mogelijk gevisualiseerd. Het museum geeft je een beeld van wat er zich allemaal in Arnhem en omgeving heeft afgespeeld tijdens de oorlogsjaren. Het doel van het museum is om de herinneringen aan deze verschrikkelijke geschiedenis te bewaren, omdat deze nooit vergeten mogen worden. 

Park Sonsbeek Wie vindt een frisse neus halen nou niet prettig? Met de geuren, kleuren en geluiden van de natuur in Park Sonsbeek vind je rust en romantiek, maar het bruist er ook van de energie tijdens de vele evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. Één ding kunnen wij jou verzekeren: een wandeling door het park Sonsbeek is gegarandeerd genieten.

De binnenstad Natuurlijk mag een (mid)dag shoppen in de leukste modestad van Nederland niet ontbreken tijdens jouw stedentrip! In de binnenstad van Arnhem zijn volop leuke winkels en boetiekjes te vinden. In het Klarendalse Modekwartier draait alles om mode, design en kunst. Als je unieke, bijzondere en lekkere producten zoekt, moet je bij de 7straatjes zijn en naast alle winkelstraten is er ook een winkelcentrum, Kronenburg, met meer dan 110 winkels. Winkelcentrum Kronenburg is overdekt en heeft gratis parkeermogelijkheden en een gratis fietsenstalling. Arnhem heeft ook een aantal leuke restaurantjes in de binnenstad, waar je terecht kan voor een lekkere lunch of een diner. Dat is neerploffen en genieten na een lange dag shoppen! 

In Arnhem is het lastig om je te vervelen. De stad is modieus, inspirerend en gezellig. Net als ons hotel, waar je geniet van een uniek en inspirerend verblijf.

Onze Blog

28 aug

Onze nieuwe website is online!

In 2012 openden wij de deuren van ons hotel en ging ook onze website online. Dat is dus alweer zes jaar geleden! We staan altijd op en voor vernieuwing en verbetering en dus besloten we een nieuwe website te laten ontwerpen en realiseren. We zijn erg blij met het prachtige en kleurrijke design dat helemaal aansluit bij ons hotel. De nieuwe websit [...]

30 mei

Leuk artikel over de ontwerper achter onze studio’s!

Onze zes studio’s zijn ingericht door Thomas Eurlings. Onlangs verscheen er op de website www.architectuur.nl een leuk artikel over Th [...]

29 sep

Slapen tussen opblaaspoppen

Zo luidt de titel van een artikel dat in februari verscheen op de website van de Telegraaf. Je zou het misschien niet direct denken, maar di [...]