Alle accommodaties

6 accommodaties

Laat u inspireren en geniet van het comfort van deze modieuze kamers. De 2-persoonskamers zijn voorzien van een Auping designbed van 1.60 bij 2.00 meter. De badkamer beschikt over een regendouche en toilet. In de slaapkamer staat een wasmeubel. Daarnaast is er een flatscreen-tv, waterkoker en een Nespresso-apparaat.

Deze knusse 2-persoonskamers zijn voorzien van een klein tweepersoonsbed van Auping van 1.40 bij 2.00 meter. De badkamer beschikt over een regendouche en toilet. In de slaapkamer is een wasmeubel. Daarnaast is er een flatscreen televisie, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

Deze kamers hebben een entresol, dit betekent dat u met een trap naar boven gaat waar u slaapt. De bijzondere indeling van deze kamers, gecombineerd met de inspirerende ontwerpen maken ze uniek! De kamers beschikken over hoge ramen, een groot Kingsize bed van 1.80 bij 2.10 meter en beneden een badkamer met een ligbad, een aparte regendouche, wasmeubel en toilet. Ook is er een flatscreen-tv, minibar, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

De splitlevel studio's zijn gelegen tegenover Hotel Modez. In deze elegante studio’s kunt u genieten van veel comfort. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met compacte keuken. Boven is het slaapgedeelte met Auping bed van 1.60 bij 2.00 meter en een open badkamer voorzien van een groot ligbad, een afgesloten regendouche, wasmeubel en toilet. Ook is er een flatscreen-tv, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.*Er is geen lift aanwezig.

Deze gelijkvloerse stoere studio's zijn gelegen aan de overkant van Hotel Modez. De studio is voorzien van een woonkamer met luxe sofabedbank en een volledig uitgeruste keuken. In de aparte slaapkamer staat een groot tweepersoons Auping bed van 1.80 bij 2.00 meter. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer met douche en wasmeubel. Daarnaast is er een televisie, airconditioning, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

In de karakteristieke loft rooms is de bijzondere architectuur van het pand goed te zien, wat voor de ontwerpers een grote inspiratiebron is geweest. Dat blijkt uit de uitgesproken en iconische ontwerpen van de diverse kamers. De kamers beschikken over een tweepersoons queensize bed van 1.60 bij 2.00 meter. De badkamer is voorzien van een regendouche en toilet. In de slaapkamers is een wasmeubel. Daarnaast is er een flatscreen-tv, waterkoker en een Nespresso-apparaat aanwezig.

Onze Blog

28 aug

Onze nieuwe website is online!

In 2012 openden wij de deuren van ons hotel en ging ook onze website online. Dat is dus alweer zes jaar geleden! We staan altijd op en voor vernieuwing en verbetering en dus besloten we een nieuwe website te laten ontwerpen en realiseren. We zijn erg blij met het prachtige en kleurrijke design dat helemaal aansluit bij ons hotel. De nieuwe websit [...]

30 mei

Leuk artikel over de ontwerper achter onze studio’s!

Onze zes studio’s zijn ingericht door Thomas Eurlings. Onlangs verscheen er op de website www.architectuur.nl een leuk artikel over Th [...]

29 sep

Slapen tussen opblaaspoppen

Zo luidt de titel van een artikel dat in februari verscheen op de website van de Telegraaf. Je zou het misschien niet direct denken, maar di [...]